Sunday, February 13, 2011

S.E.M.A.L.A.M dan H.A.R.I.N.I


Mak Menti Da Mati
renung btul btul,, what can u see,, di bawah skali tuu.. ade mak siti tgh maty kan ,, haha,, citenye begini,, bau ape yg bussuukk ni?? cary cary cary tgk tgk ade kat pety ais,, bodoh punye mak menti,, aku tkot nk amek coz bau dah mcm mayat id0p jerr.. then my ayh laa yg amek kan ,, pastu aku kene buang lak,, adushh,, gelap,, lek jaa,, xde mende menakotkan pun,,








Abg Akie Kawen part 2



 hha,, ni lak abg akie kawen dkat umh dye,, smalam xde gamba kan? ari ni ade punye,, makan ayam,, daging,, dalcha,, dan nasi,, of course!! tema warne ungu,, but aku pakay kale ijau je,, aku laa yg jdi cameraman nyer,, dott ,, dott,, dott,, sampai la kul 2.30 ptg,, xtau nk balik ke? leteyh da gle ni,, then,, balik laa,, ilex kat umh opah,,  :D oopss sebelum tlupe,, waktu mlm aku cirit-birit coz ayam da basi!! siott!



Chomell


 sje je nk tunjuk yg adek sedare aku niy chomell,, like cousin ,, like cousin,, ntah pape ntah,,




                                                                                                       post by abgcho

Saturday, February 12, 2011

Assalamualaikum,,


hehe,, first time nk post dekat blog baru nie..anyway,, story about today..


Abg Aki Kahwin


hha,, anyway,, org kawen pye gamba x sempat nk ambek,, kat sebelah ni  name nur qaisara haziqah,, umo dye baru bpe bulan ntah.. waktu pagi tuu bangun jee dry tdoo,, kteorg bemaen,, pastu ntah camana abg dye nangis,, pastu gaduh,, aduishh,,


pastu about kol 1230 pgy laa kendury kawen tuu,, aku bgi pihak laky,, tapi bpak x meriah,, mcm xde ape ape yg belaku,, seyezz,, anyway dpt laa makan nasi,, ayam sambal,, so'on,, n udg,, udg tu mknn pengantin jerr tapi aku boleh jee makan,, hha,,pastu waktu nk balik,, balik la umh opah at chankat petai, perak,,




Lubok Katak Pulak


 then,, da sampai lubok ktk,, kg mak aku,, byk kene bekeje coz nnaty pakcik aku yg lain nak kawen lakk,, bulan tiga,, aku tepakse laa buat semuanye,, bakar sampah,, kutip daun,, buang daun,, buang mase pon adee,,  pastu kol 730 camtu kitowrang balek umh,, then azan maghrib berkumandang,, rsenyer xde pape yg best kott,, sebab permulaan baru.. nnty ade cte best aku post.. :)btw gamba yg ats tuu waktu asap bekumpul gile byk mcm da dekat genting highland,, yg bwh lakk sje nk nunjuk yg api da marak,, tapi coz my badan is big so x nmpk la api yg marak tuhh hehe..



QEERA (nk jugak)

dye sakeyt gigi..kesian laa kat dye,, nnty kalau dye saket gigi dye susah nk mkn,, haha.. puas aty x qeera?? haha!


                                                                                                           post by abgcho