Saturday, February 12, 2011

Assalamualaikum,,


hehe,, first time nk post dekat blog baru nie..anyway,, story about today..


Abg Aki Kahwin


hha,, anyway,, org kawen pye gamba x sempat nk ambek,, kat sebelah ni  name nur qaisara haziqah,, umo dye baru bpe bulan ntah.. waktu pagi tuu bangun jee dry tdoo,, kteorg bemaen,, pastu ntah camana abg dye nangis,, pastu gaduh,, aduishh,,


pastu about kol 1230 pgy laa kendury kawen tuu,, aku bgi pihak laky,, tapi bpak x meriah,, mcm xde ape ape yg belaku,, seyezz,, anyway dpt laa makan nasi,, ayam sambal,, so'on,, n udg,, udg tu mknn pengantin jerr tapi aku boleh jee makan,, hha,,pastu waktu nk balik,, balik la umh opah at chankat petai, perak,,




Lubok Katak Pulak


 then,, da sampai lubok ktk,, kg mak aku,, byk kene bekeje coz nnaty pakcik aku yg lain nak kawen lakk,, bulan tiga,, aku tepakse laa buat semuanye,, bakar sampah,, kutip daun,, buang daun,, buang mase pon adee,,  pastu kol 730 camtu kitowrang balek umh,, then azan maghrib berkumandang,, rsenyer xde pape yg best kott,, sebab permulaan baru.. nnty ade cte best aku post.. :)btw gamba yg ats tuu waktu asap bekumpul gile byk mcm da dekat genting highland,, yg bwh lakk sje nk nunjuk yg api da marak,, tapi coz my badan is big so x nmpk la api yg marak tuhh hehe..



QEERA (nk jugak)

dye sakeyt gigi..kesian laa kat dye,, nnty kalau dye saket gigi dye susah nk mkn,, haha.. puas aty x qeera?? haha!


                                                                                                           post by abgcho






No comments: