Sunday, February 13, 2011

S.E.M.A.L.A.M dan H.A.R.I.N.I


Mak Menti Da Mati
renung btul btul,, what can u see,, di bawah skali tuu.. ade mak siti tgh maty kan ,, haha,, citenye begini,, bau ape yg bussuukk ni?? cary cary cary tgk tgk ade kat pety ais,, bodoh punye mak menti,, aku tkot nk amek coz bau dah mcm mayat id0p jerr.. then my ayh laa yg amek kan ,, pastu aku kene buang lak,, adushh,, gelap,, lek jaa,, xde mende menakotkan pun,,








Abg Akie Kawen part 2



 hha,, ni lak abg akie kawen dkat umh dye,, smalam xde gamba kan? ari ni ade punye,, makan ayam,, daging,, dalcha,, dan nasi,, of course!! tema warne ungu,, but aku pakay kale ijau je,, aku laa yg jdi cameraman nyer,, dott ,, dott,, dott,, sampai la kul 2.30 ptg,, xtau nk balik ke? leteyh da gle ni,, then,, balik laa,, ilex kat umh opah,,  :D oopss sebelum tlupe,, waktu mlm aku cirit-birit coz ayam da basi!! siott!



Chomell


 sje je nk tunjuk yg adek sedare aku niy chomell,, like cousin ,, like cousin,, ntah pape ntah,,




                                                                                                       post by abgcho

No comments: