Saturday, March 26, 2011

karnival hampas

happy saturday! hello there,, today pukul 600 pagi lagi aku da bgn,, coz?? semangat nk g skola,, ade karnival di smk bb sungai buloh,, then dlm kol 7 tuu aku gerak! tiktoktiktok,, kol 8 suda,, kte kena dtg sebelum kol 720 pg,, hampeh ,, ouhh lupe janji cikgu,, tapi ade baiknye cikgu buat janji camtu,, biar kite menunggu bas,, bukan bas menunggu kite,,!


telupe lak nk cite,, bukan setakat geng yg nak pegi smk bb sg buloh tu je,, ade lagi geng yg nk pegi tempat lain as : 
-petanque
-koir
-pibg
-anugerah cemerlang
-silat
-??


ok,, stop cte balik psl sekolah tuu,, kitorang sampai sekolah tuu,, macammacam sekolah ade,, bapak arh,, hari ni kan panas gile,, so ,, kitorang kene beratur till la kat dalam ,, uisshh,, sekola ni,, letih tu x,! then ade beberapa complainS untuk skola ni!!
   -masuk tandas bayar seposen! bpak diye,, first time masuk tandas sekola peraturan cmni! kedekut doh!
   -suasana di kantin hanchos! bau kat tandas sekola wangi,, pegi kantin lak,, ya Allah,, kalah tandas SEMERBAK!
   -sekolah besar sgt,, kate karnival,, silelah buat pelan ke,, ape ke untuk tau coz xkn kitorang nk explore sendiri ke cerukceruk sekola tu,, heissshh! 


sorila ek kepada warga SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN BANDAR BARU SUNGAI BULOH! disebabkan benda yg remeh temeh laa menyebabkan imej sekola korg jatuh,, aku rakyat malaysia yg mempunyai kebebasan untuk bersuara! so,, bile korang dtg ke SEMERBAK,, komplen laa balik tau,, ngee!

No comments: