Wednesday, March 30, 2011

Kelayakan Olimpik dan Piala Dunia



  VS




pada korang korang yg dikasihi,, malaysia,, negara kita akn menentang para pemain bolasepak lubnan,, first 19 jun 2011 then perlawanan kedua kite jadi tuan rumah pada 23 jun 2011,, harap korang sudi mennyokong malaysia! semangat malaysia! heheh,,

then kelayakan piala dunia lak,, kite akan menentang chinese taipei,, 29 jun 2011 dan 3 julai 2011,, lagi sekali aku memohon korang untuk turut sama memeriahkan liga bola sepak,, aku agak pelik tengok bolasepak kat luar negara,, walaupun liga tempatan tapi penonton ramai mcm final olimpik,, heisshh,, kalau negara kite macam tu kan best,, anyway support for our national tem!

No comments: