Tuesday, March 22, 2011

today is tuesday
ello blogger,, as aku tau,, minggu lpas pakcix aku kwen,, nmenye muhd hanif,, dye disatukan hatinyer ngan syaza izyanie,, aceyhceyh,, ove la plak,,

yesterday is monday,, so? aku absent skola,, malas nk dtg coz ade pehimpunan,, aku kene naik pentas coz of the rakan pembaca tu laa,, tapi ade cte best yg aku kena cte,, kelas aku mng kelas terbersih minggu lepass,, hehe,, banggo le,, but denga cte,, pn fouziah puji gle kat 2 krk,, wat for? adoyy,, ktorg yg mng x puji kite lak,, dushh!

tomorrow is wednesday,, so? ustazah x ajar aku n kelas aku da,, ustazah aja dah la bes,, sedih kott, bye ustazah,, hope ustazah yg akn ajr aku tuu,, best mcm ustazah rosnani,,

No comments: