Saturday, April 2, 2011

hey there,, long tyme no see,, aku pon bored bored bored n bored,, xde cerita untuk dikongsikan bersama,, but today aku ada cerita yg nak dikongsikan,, hari ini kan,, aku bersama ehsan,, adlina,, dan izzati nak pergi perpustakaan KL but sebelum tu,, kitorang singgah menara DBKL dulu,, alaa,, untuk memenuhi kehendak PPD,, kena la ade 4 elemen,, so just follow the rule,,

then after dah letih ambil gambar dekat situ,, aku n diorang pergi lah pulak perpustakaan KL ,, but,, ceritanya menyedihkan,, perpustakaan tutup setiap sabtu minggu pertama,, shit gle kan! ouh,,

so,, kitorang decide nak pergi pnm(perpustakaan negara malaysia) lah,, naik apa tak tahu,, kitorang plak semua nya tak kaya,, so ehsan ni ha budak kaya,, dia lah yang belanja naik teksi RM 15 kot,, but aku rase sebab ada adlina la dia baik tuh,, heheh!

kat pnm pulak haaahh,, sesak gila,, sebab apa? sebab ramai orang laa,, then terjumpa pulak farhana dan mai,, bertambah gembira laa,, heheh,, tapi benda yang paling aku tak suke kat situ,, ada abang yang jaga pintu tu,, perangai cam SHIT je! adakah patut dia marah aku tak tentu pasal,, shitshitshit n shit!

kitorang balik pulak naik ngan mak ehsan,, (perlu cerita ke?malas laa)

No comments: