Wednesday, May 4, 2011

Cabaran Gila KAH?

salam,,
hey,, bertemu kita pada bulan mei,, this is my first entry in may,, yea,, aku tau tak perlu cakap but nak cakap jugak,, aku kan budak banyak cakap,, ; P,,

ok,, sorry laa takde new entry semalam,, lusalam,, dan tulatlam,, yea laa,, hari pekerja kan,, so,, kerja aku sebagai blogger,, terpaksa cuti laa,, tapi yang sakit hati nya kan,, kena juga kerja kat rumah,, so,, takde makna nya laa hari pekerja untuk aku,, cuti berblogging,, tapi tetap kerja kat rumah.. *_*

ok ok ok,, meh sini cerita pasal hari ini,, tadi kat sekolah,, aku, wafiy, faris, afif dan anep,, involve dalam satu cabaran ni,,

~saya dalam cabaran, jangan bercakap dengan saya~

itu lah slogan dia,, kitorang pakai tag tu kat poket baju sekolah kitorng,, syarat nya kalau nak menang,, jangan cakap ngan sesiapa,, so,, macammacam laa dugaan nya kan,, ke hulu ke hilir tak boleh cakap ngan sesapa,, dan the winner is

..
..
..
..
..

Ahmad Akmal Humaidi,, that is me,, yay,, haha,,

abgchoberkata : try it,, you will get the sourness memory in ur life  ; D

No comments: