Tuesday, May 31, 2011

The Laziest Salesboy !


lalala , semalam aku pergi ke tesco ampang , aku teman parents (ikut sebenarnya) aku sebab nak beli kasut , ye laa , ayah aku pekerja cemerlang , ngeng  (tak payah cerita laa) , so, aku decide nak pergi cuci mata lahh , nak beli handphone baru , aku ingat nak beli xperia x8 atau Samsung Galaxy Mini .

hmm ,, aku memang berniat nak beli ! bukan just suka suka tengok macam remaja remaja yang lain , hehehe , sori kepada other teenager , yang tak puas hatinya, satu kedai ni layan pelanggan macam kucing minta nasi tau tak !

aku bukan merendahkan martabat kucing , tapi aku sakit hati , tanya satu jawab setengah , tanya lapan jawab empat , ishh , bengang tau tak ,, selepas itu , aku tanya lah boleh trade in tak handphone aku ? korang teka dia buat apa .. dia hulur tangan tanpa sebarang ayat yang keluar . ye aku tau laa kau nak tengok handphone aku , tapi kau takde mulut ke nak cakap?

so, daripada lama-lama aku kat situ baik aku bla jerr , sori ye abg jual handphone, bukan nak menjatuhkan maruah abang , tapi untuk mendidik abang supaya menjadi slaesboy yang baik pada masa hadapan . (cehh , macamla dia ada blog)

abgchoberkata : nothing !

2 comments:

diana said...

akak pun pernah kena gini..
last2 akak cakap kat dia..
"suruh orang lain layan saya..
saya tak mau awak.."
terus muka macam nak marah..
ada akak kesah...
hhahhha..
kita nak beli bukan nak tanya2 je..

.abgcho. said...

hahaha, bagusnye , tapi takut laa pulak,, die sound saya balik : D