Friday, June 3, 2011

Arghh ! Geram Nie !

bismillahirrahmanirrahim ,  emmm , aku tak tahu lahh apa nak jadi sekarang ni , elokelok mood aku tengah baik , tibatiba jadi buruk , yang aku ni pun satu , lain kali kalau jalanjalan kat internet ni berpadapada la sikit , kan dah sakit hati terbuka satu page nih *dua sebenarnya!



hmm , apelahh yang admin page ni dapat kalau buat macam nie ? aku pelik gila kenapa diorang tak puas hati sangat dengan malaysia ? korang memang takda perasaan dah kea ? emm , yes aku tau bukan semua rakyat negara korang jahat , tapi kerana nila setitik , rosak susu sebelanga !

aku post entry nih , bukanlahh nak mengutuk orang indonesia , aku taknak lahh panas panas kan lagi benda yang agak panas nihh , aku tahu , bukan orang malaysia jee yang ada blog , so , aku harap kita boleh lahh berdamai , aku baru nak belajar sejarah bab 7 form 3 habis cuti ni , tak semangat pulakk .

kalau aku jahat kan , aku cakap jee , 

~woi , dua juta lebih rakyat korang cari rezeki kat malaysia , lagi nak kutuk kutuk malaysia~
~korang tak sedar kea , banyak gila web porno korang buat , lagi nak cakap melayu babi *mana aku tahu ni?pecah rahsia~
~korang tak sedar kea malaysia kalahkan indonesia piala AFF Suzuki hari itu , *takde kena mengena~


9 comments:

Syafrina Utopia said...

umang aiii..

.abgcho. said...

? ape tu ?

cikgu nadia said...

diorang tak bersyukur....

maisarah aiman said...

ish ! kenapa la diorang buat macam ni ..

.abgcho. said...

@cikgu nadia : yeah , thats the right thing ..

.abgcho. said...

@maisarah aiman :
-tidak diberi didikan.
-kurang belajar sivik
-kurang didikan agama
-rasa sakit hati sebab ada juga budak malaysia buat cam tu .
-semakin 'hot' bila kalah bola hari tu ..

ngenggg

diana said...

tindakan mereka mengambarkan mentaliti mereka..
tak heran la..kan??

.abgcho. said...

emm , yo la ..
tapi saya harap sangat page we hate indonesial , we hate indon kea ape kea ..
tolonglaa delete ..
camana nak aman damai ?
hmm

rara pinkmafia said...

alahai.knp lah dorg ni kan.mcm lah dorg bagus sgt.