Monday, June 6, 2011

Contest Muka Terperanjat Beruk


lalala , emm , semalam aku online facebook , then aku tertarik dekat satu 'event invitation' ni , event ni dari sorang blogger yang aku tak kenal , hehehe , tak payah cerita lahh siapa , kalau nak tahu siapa juga , klik link ni Aku je :): contest muka terperanjat beruk ! korang pun boleh join juga contest ni kalau nak !

aku pun seram sejuk juga nak join contest ni , sebabnya muka aku dah lah macam beruk , nanti buat muka beruk , jadi muka beruk kuasa dua pula ,, = =' tapi disebabkan hadiah yang SANGAT lumayan , aku decide join juga laa,,

lagi satu , aku tengok ramai participant ni semua nya perempuan , perhhh , memang malu gilaa ! tapi aku nak jelaskan lagi kat sini , hadiah dia SANGAT lumayan ! jadi , korang join lahh ye !

ni aku sertakan gambar beruk yang tercomel di abad ni !


nah ! ambik hang ! hang nak satu , teman bagi dua ! nak penjelasan pasal gambar ni ? emm , muka aku jadi beruk ni sebab tengok banyak sangat muka beruk yang jadi peserta , jadi disebabkan beruk beruk tu comel yang amat , aku cubalah menjadi beruk yang lagi comel !
ehh , jap jap , contest ni nak muka macam beruk kea muka terpranjat beruk ? haahh , sama la tu , janji aku dah jatuhkan saham muka aku yang comel ni untuk dapatkan hadiah dia ,, LUMAYAN !

korang nak join contest ni ? ni link dia , Contest Muka Terperanjat Beruk !

lagi satu , penting nihh , aku tag kan kat Shakinah Kassim . join tau shakey .. : D

No comments: