Saturday, June 4, 2011

~dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyayang~

korang , pernah tak buka myspace ? bukan dulu , tapi sekarang ? ada lagi kea yang log in myspace setiap hari ? aku yakin , mesti takde punya lahh , so , aku saje je laa log in myspace aku , nasib baik lahh ingat password nya , kalau tak , tak dapat lahh nak masuk .

haaa , aku nak tunjuk beberapa pembaharuan yang Tom (pengasas myspace) buat .

~home~

~comment~

~photo~

~my profile~ 
*edit by myself oke !

hahaha , serious aku cakap serabut gila aku tengok ! pening gila ! kawan aku dulu ada lahh 1000 lebih , kalau tengok online friends , maunye sampai 300 lebih , never kurang , tapi semalam aku buka , tak sampai lima orang ! hahaha , tu punn budak bukan Malaysia , hahaha !

myspace , facebook , friendster , twitter , tumblr , tagged aku pilih facebook ! myspace dulu serious best , tapi lepas gacebook dah popular sekarang nie , macammacam perubahan dia buat ! sampai pening aku dibuatnya , 

moral of the story *jadi diri anda ! yang lain orang lain dah ambil ! betul kea ?






2 comments:

Atie iskandar said...

facebook lebih detail dan sng nk fhm.. tue yg best..

diana said...

tak de akaun myspace..
zaman myspace tu akak masih buta it..
hehhe