Monday, August 8, 2011

Sedikit GA Sempena Birthday Aku

Happy birthday to me ,
Happy birthday to me ,
Happy birthday to me ,
Happy birthday to me !

okayy , okayy , sudah sudah lah tu kan , jangan terlampau over pulak , nanti orang marah , actually birthday aku past 5 August :) but , aku buat 'blogging holiday' sendiri , jadi takde lah update hari tu , sebab ? nak sambut birthday aku , *sambut lah sangat

FRIEND | FAMILY
as usually , bila birthday kita , mesti ada orang wish right ? so , aku pun sama lah , terimakasih sangat kepada yang wish aku , i realy appreciate it friend ! aku tak tahu mcm mne nk balas , even korang cuma wish je , tapi aku serious bangga dapat kawan macam korang , thanks tau , qeera , hana , wafiy , razin , hanif , afif , faris , ubai , fatyn , mai , zurisha , amy , putri , fyreen , adlina , amirah , syaza , najwa , shiva , gowri , nithya , amalia , wani , shakinah and all yang tak tertera , maybe aku terlupa :) thanks

KENALAN FACEBOOK
terimakasih sangat² juga aku ucap kat korang , even though tak pernah kenal , tak pernah tegur , tak pernah jumpa , tapi korang sudi click 'SayHappyBirthday' dan jenguk kat ruang Birthdays tu :) ada juga yang rajin nak pergi wall aku nak wish , thanks thanks :)

HANDPHONE
last but not least , terimakasih aku ucapkan kepada yang wish aku guna handphone :) bagi aku , buat apalah korang nak membazir kredit korang nak hantar mesej about 1 sen-10 sen , even duit tu nampak sikit tapi kalau korang kumpul setiap hari , korang boleh beli apa benda yang korang idamkan :) terimakasih sangat !

THE GIVEAWAY
okay , sebagai tanda penghargaan aku , aku nak hadiahkan RM 5 top up kepada sorang blogger bertuah yang berjaya kira ada berapa perkataan terimakasih dan thanks , sorry lah aku tak mampu nak bagi yang grand grand punya , just a little bit tanda pengharggan aku , kihkihkih :) *ni dikira giveaway ke ? sila comment di ruangan komen pada pukul EMPAT PETANG pada 8 OGOS 2011 untuk beritahu ada berapa perkataan terimakasih dan thanks ye

urusan seterus-seterusnya nanti kita buat melalui facebook okay :) siapa cepat dia dapat , korang just perlu komen dan tinggalkan link facebook korang okay :) nanti aku add dan korang bagilah nombor phone korang tue :) *tak habis² cakap korang, padahal nanti pemenang satu je , hehe , kiranya , benda nie cuma nasib je kat korang :) good luck haha

FOR ALL FRIENDS
kepada kawan² aku pula , aku tak lupa korang , sapa yg nak hadiah pula , kira ada berapa patah perkataan the whole entry ni ! tak kiralah simbol ke ape ke , termasuk lah sampai ke ucapan terimakasih yg last sekali kat bwh tu ! lepas tu , besok , siapa jumpa aku dulu , kat sekolah , bagi jawapan yg betul , dia dikira pemenang :) hahaah , ini serious tau ! besok aku bagi something yg istimewa hehe :)

terimakasih :) thanks :D terimakasih :)

Wednesday, August 3, 2011

in a relationship with ... + event di facebook

assalamualaikum ,

hari ini hari rabu , selalunya ramai orang buat WW , tapi hari ni aku malas nak buat , sebab aku rajin , jadi aku nak ceritakan satu benda kat sini :)

dekat facebook kan ada mcm benda nie ,,


sila tengok dekat area bulatan itu , aku tak reti nak crop , dah lupa actually :)

ok , mesti korang pernah kena lah kann ? banyak gile event ! PMR sampai berbelas-belas , nak sambut Ramadhan pun sama , actually , tak perlu lahh nak buat benda nie semua ! menyakitkan hati je ! lepas tu pergi invite aku kenapa ? aku bukan bajet ke apa ke , cuma geram tau dengan notify yang banyak :)

then , yang kedua pasal 'relationship status' , mesti ramai gila lah perempuan yang buat relationship , tapi dengan perempuan , sebenarnya , xde masalah pun benda nie dengan aku , tapi kenapa perempuan je yang boleh buat dengan perempuan ? lelaki dengan lelaki tak boleh kea ? 

kalau lelaki buat dianggap gay , kenapa perempuan tidak dianggap lesbian ? haaa , aku tak tahu nak jawab apa , anyway , sapa nak add facebook aku , dipersilakann :) saya tak ramai kawan , saya juga tak hott :)

Tuesday, August 2, 2011

Kembali Ber-blog :) + Bertudung

Assalamualaikum W.B.T.

hello , macamana puasa ? dah tak larat ke ? baru hari kedua , takkan dah tak larat ! ok ok , hari ini selepas lebih sebulan tidak mengupdate blog , rasanya nak update balik ! apasal ? sebab aku sangat boring lah wehh ! rasa macam dengki pun ade , sebab selalu baca² blog Ayeem Ayam ngan Ujang ! gila best ! so that , rasa tertarik aku untuk ber-blog pun ada ! terima kasih kat dua orang brother tu ! sebab kalau tak , mungkin aku tak update blog dah ! :)

ok , lets see the picture first :)


what can you see ? tudung yang bergantungan , lagi ? hanger² , dinding , orang , okayy okayy , stop ! kalau korang perasan , semua perempuan yang masuk kedai nie , semua nya pakai tudung , whoaaa , I wish that all kedai macam nie doh ! gila best ! even bukan semua yang pakai tudung tu baik baik , tapi aku rasa seseorang perempuan itu lebih ayu bertudung ! 

sebab apa aku suka orang pakai tudung ? sebab diorang tutup aurat :) 

sebab apa aku kurang suka orang tak pakai tudung ? sebab diorang x tutup aurat :)

kalau diorang tutup aurat , xdelahh macam macam benda naik ! naik marah , naik geram , naik seram ! mcm mcm lah ! anyway kepada akak akak adek adek yang bertudung , jangan berhenti memakai tudung :) korang ayu+cantik+lawa pakai tudung !

abgchoberkata : bukan semua yg pakai tudung baik , bukan semua yg tak pakai tudung jahat :)