Wednesday, August 3, 2011

in a relationship with ... + event di facebook

assalamualaikum ,

hari ini hari rabu , selalunya ramai orang buat WW , tapi hari ni aku malas nak buat , sebab aku rajin , jadi aku nak ceritakan satu benda kat sini :)

dekat facebook kan ada mcm benda nie ,,


sila tengok dekat area bulatan itu , aku tak reti nak crop , dah lupa actually :)

ok , mesti korang pernah kena lah kann ? banyak gile event ! PMR sampai berbelas-belas , nak sambut Ramadhan pun sama , actually , tak perlu lahh nak buat benda nie semua ! menyakitkan hati je ! lepas tu pergi invite aku kenapa ? aku bukan bajet ke apa ke , cuma geram tau dengan notify yang banyak :)

then , yang kedua pasal 'relationship status' , mesti ramai gila lah perempuan yang buat relationship , tapi dengan perempuan , sebenarnya , xde masalah pun benda nie dengan aku , tapi kenapa perempuan je yang boleh buat dengan perempuan ? lelaki dengan lelaki tak boleh kea ? 

kalau lelaki buat dianggap gay , kenapa perempuan tidak dianggap lesbian ? haaa , aku tak tahu nak jawab apa , anyway , sapa nak add facebook aku , dipersilakann :) saya tak ramai kawan , saya juga tak hott :)

12 comments:

ninie_azriena said...

sajer2 nak biat lah tue..huhu =)

jom usha ww ninie =) http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-4-1y-9milysm.html

ChaCha said...

pnh buat relationship tu..hahahha..

.abgcho. said...

chacha : hmm =..=
2 X 5 ghupenye :)

ninie : apekah yg ingin disampaikan ?

Hans said...

hahaha
aku pun tak tau kenapa
perempuan orang xkisah sangat
kalu laki buat cam tu orang fikir lain
hehehehe

.abgcho. said...

tu lah pasal :)
harap sangat ade yg tau

Hans said...

hehehehe
tu la pasal
eh,thanks follow blog saya ye abgcho
facebook bro nama apa?

Lieyly ︱ Alia said...

skong abgcho yg event ntah apa2 tuh..geram jgk ohh !

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tu lah event pom ntah pape je . merapu lebeh

adeh la

amir aizat said...

alah remove from this event jer awal2 senang.hahah

cikgu nadia said...

pasal relationship tu, aku aku pon buat! haha.orang single memang begitu. try lelaki plak yang buat. gempak abesssss....

event? remove jika tak berkenaan.

NurShakinah said...

Like this post! :)

idah-alhabsyi said...

event yang tah pape tu selalu budak kecik yang buat. haha.
yang siap ade letak grandmother + grandfather tu pun serabut tengok. haha :P