Tuesday, August 2, 2011

Kembali Ber-blog :) + Bertudung

Assalamualaikum W.B.T.

hello , macamana puasa ? dah tak larat ke ? baru hari kedua , takkan dah tak larat ! ok ok , hari ini selepas lebih sebulan tidak mengupdate blog , rasanya nak update balik ! apasal ? sebab aku sangat boring lah wehh ! rasa macam dengki pun ade , sebab selalu baca² blog Ayeem Ayam ngan Ujang ! gila best ! so that , rasa tertarik aku untuk ber-blog pun ada ! terima kasih kat dua orang brother tu ! sebab kalau tak , mungkin aku tak update blog dah ! :)

ok , lets see the picture first :)


what can you see ? tudung yang bergantungan , lagi ? hanger² , dinding , orang , okayy okayy , stop ! kalau korang perasan , semua perempuan yang masuk kedai nie , semua nya pakai tudung , whoaaa , I wish that all kedai macam nie doh ! gila best ! even bukan semua yang pakai tudung tu baik baik , tapi aku rasa seseorang perempuan itu lebih ayu bertudung ! 

sebab apa aku suka orang pakai tudung ? sebab diorang tutup aurat :) 

sebab apa aku kurang suka orang tak pakai tudung ? sebab diorang x tutup aurat :)

kalau diorang tutup aurat , xdelahh macam macam benda naik ! naik marah , naik geram , naik seram ! mcm mcm lah ! anyway kepada akak akak adek adek yang bertudung , jangan berhenti memakai tudung :) korang ayu+cantik+lawa pakai tudung !

abgchoberkata : bukan semua yg pakai tudung baik , bukan semua yg tak pakai tudung jahat :)

3 comments:

Ayeem Jemain said...

hehe happy blogging bro!

diana said...

yang penting kena tutup aurat..
itu wajib..ye dak??

NorHalizah said...

betul betul betul..