Monday, August 8, 2011

Sedikit GA Sempena Birthday Aku

Happy birthday to me ,
Happy birthday to me ,
Happy birthday to me ,
Happy birthday to me !

okayy , okayy , sudah sudah lah tu kan , jangan terlampau over pulak , nanti orang marah , actually birthday aku past 5 August :) but , aku buat 'blogging holiday' sendiri , jadi takde lah update hari tu , sebab ? nak sambut birthday aku , *sambut lah sangat

FRIEND | FAMILY
as usually , bila birthday kita , mesti ada orang wish right ? so , aku pun sama lah , terimakasih sangat kepada yang wish aku , i realy appreciate it friend ! aku tak tahu mcm mne nk balas , even korang cuma wish je , tapi aku serious bangga dapat kawan macam korang , thanks tau , qeera , hana , wafiy , razin , hanif , afif , faris , ubai , fatyn , mai , zurisha , amy , putri , fyreen , adlina , amirah , syaza , najwa , shiva , gowri , nithya , amalia , wani , shakinah and all yang tak tertera , maybe aku terlupa :) thanks

KENALAN FACEBOOK
terimakasih sangat² juga aku ucap kat korang , even though tak pernah kenal , tak pernah tegur , tak pernah jumpa , tapi korang sudi click 'SayHappyBirthday' dan jenguk kat ruang Birthdays tu :) ada juga yang rajin nak pergi wall aku nak wish , thanks thanks :)

HANDPHONE
last but not least , terimakasih aku ucapkan kepada yang wish aku guna handphone :) bagi aku , buat apalah korang nak membazir kredit korang nak hantar mesej about 1 sen-10 sen , even duit tu nampak sikit tapi kalau korang kumpul setiap hari , korang boleh beli apa benda yang korang idamkan :) terimakasih sangat !

THE GIVEAWAY
okay , sebagai tanda penghargaan aku , aku nak hadiahkan RM 5 top up kepada sorang blogger bertuah yang berjaya kira ada berapa perkataan terimakasih dan thanks , sorry lah aku tak mampu nak bagi yang grand grand punya , just a little bit tanda pengharggan aku , kihkihkih :) *ni dikira giveaway ke ? sila comment di ruangan komen pada pukul EMPAT PETANG pada 8 OGOS 2011 untuk beritahu ada berapa perkataan terimakasih dan thanks ye

urusan seterus-seterusnya nanti kita buat melalui facebook okay :) siapa cepat dia dapat , korang just perlu komen dan tinggalkan link facebook korang okay :) nanti aku add dan korang bagilah nombor phone korang tue :) *tak habis² cakap korang, padahal nanti pemenang satu je , hehe , kiranya , benda nie cuma nasib je kat korang :) good luck haha

FOR ALL FRIENDS
kepada kawan² aku pula , aku tak lupa korang , sapa yg nak hadiah pula , kira ada berapa patah perkataan the whole entry ni ! tak kiralah simbol ke ape ke , termasuk lah sampai ke ucapan terimakasih yg last sekali kat bwh tu ! lepas tu , besok , siapa jumpa aku dulu , kat sekolah , bagi jawapan yg betul , dia dikira pemenang :) hahaah , ini serious tau ! besok aku bagi something yg istimewa hehe :)

terimakasih :) thanks :D terimakasih :)

9 comments:

ninie_azriena said...

eppy birthday (n_n)

Hans said...
This comment has been removed by the author.
Hans said...
This comment has been removed by the author.
Hans said...

Terima Kasih = Ada 9

Thanks = Ada 7

Total Bila Dicampur = Ada 16

Yeyeyeyeyey! Aku Menang!

Post tepat pukul 4 petang seperti dikehendaki!!

cik pha said...

semoga panjang umor murah rejeki :)

semakin bertambah umor..semakin dkat dengan mati..selamt ulang taon :)

.abgcho. said...

cik pha : terima kasih , amiin.

ninie_azriena : terima kasih (m_m)

hans : tahniah , tahniah :) anda berjaya ! haha , sent nombor tel kat fb ek nanti :)

KeChIk yg comey said...

piin piinn..happy belated bday...smoga idop anda sentiasa d berkati..=)
erk..agak2..lau kecik join sempat x??kehkeh

.abgcho. said...

kechik : dh ade pemenang lah pulaak hehe

KeChIk yg comey said...

><
xpe la..terlepas suda...huuuu....